top of page
i284289739521603940.jpg

Jeg heter Marita Oppedal Landgraff og er født i 1992. Jeg har alltid hatt en stor lidenskap for dyr. Oppvokst på et småbruk på Biri med hovedsaklig mest hester og hunder. Idag bor jeg fortsatt på småbruket med pappa og mine 4hunder. Vi har masse plass der hundene kan løpe og kose seg. 

I 2014 fikk jeg min første whippet og ble forelsket i rasen. Jeg ønsket å utvikle kunnskapene mine innen hund, utstilling og avl. Var med å grunnla kennelen Moonlight At Ithilien i 2017, i denne kennelen var jeg med å hadde 2 valpekull. Februar 2019 gikk jeg ut av dette samarbeidet, da jeg ønsket å starte for meg selv. Juni 2019 fikk jeg godkjent mitt nye kennelnavn Ladeppo i FCI/NKK.

Kennel navnet mitt er basert på etternavnet mitt Oppedal og stedet Oppedal i Måløy der min mamma er fra. Så kennel navnet mitt er da Oppedal baklengs. Jeg ønsket et kennel navn som har en betydning for meg.

Høsten 2022 ble drømmen om hundejordet realisert, og vi fikk gjerda inn 7.7mål jorde med 2m høy netting. Whippet kan hoppe høyt så vi måtte ha såpass høyt gjerde for å være helt trygge. Dette gjør det trygt for både store og små hunder.

Det har vært et ønske for mange hundeeiere på Biri å kunne få en hundepark/jordet der hunder kan løpe løse. Så da åpnet jeg opp for utleie til andre hundeeiere, og dette har vært suksess. Mitt mål er ikke å tjene masse penger på utleie, men å kunne tilby et lavterskel tilbud for de med hund slik at de kan få utfolde seg slik de er skapt for. 

bottom of page